ТЕОХАРОВИ

Град: Благоевград

Адрес: бул. Васил Левски 13А

Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00-18:00

Телефон: 0888958385

Email: teoharovi@yahoo.com

URL: www.teoharovi.com

Категории: Магазини, Мебели и обзавеждане

Описание

Вече близо 20 години ТЕОХАРОВИ – гр. Петрич има удоволствието да създава за Вас качество и стил. Нашият екип има привилегията да работи за уюта и неповторимостта на Вашия дом, хотел, ресторант или офис, като не само изгражда интериора Ви, но и допълва Вашият стил на живот.

Оценявайки истинската красота и топлина на масивната дървесина, през годините фирма Теохарови създаде огромна колекция от маси и столове, отличаващи се с високо качество и дизайн за всеки вкус. Днес в тази колекция от над 140 модела столове и над 30 модела маси дори и най – взискателните клиенти могат да открият своя стил и индивидуалност. Нашите столове, кресла, барстолове, табуретки, бартабуретки, двойни и тройни канапета, сгъваеми и стифиращи градински столове са неотменна част от интериора на Вашия дом или обществено заведение. Като се основавахме на класиката и модернизма разработихме стилна колекция от маси - холни, трапезарни и градински, разтегателни и неразтегателни, от масив, МДФ и стъкло. Освен от традиционната за столове и маси букова дървесина, през последните години високо квалифицираните ни специалисти създадоха за Вас неповторима колекция от дъбови мебели и красотата на природата влезе във Вашия дом.

Но ние не спряхме до тук. Проектирахме и разработихме серия от корпусни мебели – от класическите писалища и библиотеки в дворцов стил до съвременните, модерни и практични секционни шкафове, гардероби, скринове, ракли и др. И тъй като знаем колко е важно кухненското обзавеждане в съвременния дом ние започнахме производството на висока категория кухни, уникални, само по индивидуални проекти.

Но и това не изчерпа нашето творчество и производствени възможности. За да допълним Вашия интериор ние разработихме за Вас тапицирани мебели – кресла, деуместни и триместни канапета, табуретки. И тъй като разполагаме с огромно разнообразие от платове и кожи ние можем да изработим най-подходящите за Вашият вкус тапицирани мебели.

За да бъде Вашия ресторант или бар различен можем да проектираме и изработим бар-плот, сепарета, декоративни паравани, сервитьорски шкафчета, ламперии, облицовки на колони и стени и всичко необходимо, което може да придаде индивидуалност и стил на Вашето заведение. Грижите по монтажа на тези изделия ще оставите на професионализма на нашите специалисти.

Не сме забравили и хората, които искат да работят в обстановка на луксозен, модерен и функционален интериор. Можем да създадем за Вас бюра, заседателни маси, библиотеки и всички други нужни за вашия офис мебели от масивно дърво или МДФ. И всичко това с дизайн и размери, съобразно вашия вкус, нужди и специфични особености на работата Ви.

За да завършим изделията от дърво за Вашия дом, хотел, ресторант или офис можем да изработим за Вас стъпала и парапети за стълбища, както и парапети за тераси и външни декоративни паравани.

Ние се ангажираме с цялостното обзавеждане на Вашия обект. Нашите дизайнери и проектанти ще изработят проектите и ще Ви консултират при избора на модели, форми, цветове и материали. Ще изработим изделията с грижа за качеството и ще ги монтираме професионално и бързо.

Мебелите си приличат по нещо навсякъде по света, но за всеки нов продукт, за всеки нов обект ние влагаме индивидуален подход и усет, за да допринесем за повече красота, удобство и функционалност, естетичност и хармония в дома, офиса и общественото заведение.


Да Не

Подобни обекти в близост

ВИСОТА / VISOTA

Благоевград, ул. Менча Кърничева 1Б

073886213

Категории: Магазини ...

ТАЧЕВИ 92

ТАЧЕВИ 92. Магазини, Хранителни стоки

Благоевград, ул. Ген. Тодоров 7

0888752054

Категории: Магазини ...

ОЛИМПОС 99

Благоевград, Нова индустриална зона, ул....

0897972710; 073881863

Категории: Магазини

ВОЙНИШКИ

Благоевград, ул. Ал. Стамболийски 36

073880984

Категории: Магазини ...

МИТЕКС

Благоевград, ул. Покровнишко шосе

073885485

Категории: Магазини ...

МАГАЗИН ЗА ЦВЕТЯ ДАЛИЯ

Благоевград, бул. Св. Св. Кирил и Методий...

0889427167; 073880251

Категории: Магазини ...

МАГАЗИН ЗА ЦВЕТЯ ИЛИНДЕН

Благоевград, Благоевград, ул. Илинден 16

0894360326

Категории: Магазини ...

ИЛДЕ СТИЛ

Благоевград, Благоевград, пл. Георги Измирлиев...

073885353; 0878189850

Категории: Магазини ...

PAZARUVAI.NET

Благоевград, ул. Борис Тошев 3А

0888646161; 0896751966

Категории: Магазини

Новини

Трайчо Василев: Къщата ми беше нападната от журналистите

09.10.2015 17:16Източник: Dariknews.bg

Искам да кажа на уважаемия съд, че къщата ми беше нападната от журналистите. Аз не бях там, бях извикан, след като това стана. Аз просто казах на ...

Пишат наредба за училищните тоалетни

09.10.2015 17:01Източник: Dariknews.bg

Наредба за гарантиране на чисти санитарни помещения в училищата ще бъде предложена за обсъждане на Министерството на здравеопазването и ...